BEST PELLETS
Количката е празна

Защо Пелети?

Ако искате да:
Спестите пари от сметките си за отопление …
Намалите вредното въздействие върху околната среда …
Намерите по-чиста, по-лесна и по-изгодна алтернатива на отоплението с газ или дърва …
Пелетите могат да направят всичко това. Продължавайте да четете, за да научите повече за дървените пелети и как те ще Ви помогнат да спестите пари и да спасите околната среда.

Основна Информация За Дървените пелети

Дървени Пелети
Пелетите са гориво за отопление
, изработено от чисти, сгъстени стърготини. Те са изключително ефективни, лесни за употреба, възобновяеми и 100% натурални. Използването им значително намалява въглеродните емисии във въздуха.

Защо пелетите са толкова екологични?

Екологично отопление с Дървени Пелети

Когато изгорите един тон дървени пелети, вие спестявате същото количество изкопаеми горива, както ако смените колата си с хибрид за цяла година! Пелетите са въглеродно неутрални, тъй като са направени от възобновяем дървен материал, и отделят по-малко въглеродни емисии от разлагащото се дърво. И понеже печките на пелети са много по-ефективни, вие получавате повече топлина за по-малко пари с по-малко ресурси … и това е добре и за околната среда!

Преминаване към Пелети

Печки на Пелети

Преминаването към дървени пелети е много по-лесно, отколкото си мислите! Монтажа е лесен. И можете лесно да намерите пелетна печка или камина, която да се побере във вашия дом, да е според бюджета Ви, и да отговаря на вашите очаквания!

Съхранение и Горене на Пелетите

Съхранение на Пелети

Повечето собственици на къщи използват около три тона пелети годишно за отопление на домовете си. Можете да складирате пелетите почти навсякъде – например вашият гараж, навес или мазе са страхотни места, за да поддържате пелетите покрити и сухи. След като започнете да ги горите, препоръчваме ежеседмични почиствания, за да поддържате печката или камината си работещи безпроблемно.

За Нашите Експерти

Bestepellets доставя само най-висококачествените дървени пелети директно във вашия дом. Гордеем се и с професионалното си обслужване на клиенти. Нашите Експерти ще ви помогнат да изберете правилните Пелети за дома Ви и те ще са с гарантирано качество. И така, какво чакате – разгледайте нашите пелети и преминете към по-екологично и икономично отопление още днес!