ЗАЩО ПЕЛЕТИ?

 

Ако искате да:

  • Спестите пари от сметките си за отопление …
  • Намалите вредното въздействие върху околната среда …
  • Намерите по-чиста, по-лесна и по-изгодна алтернатива на отоплението с газ или дърва …

Пелетите могат да направят всичко това.

Продължавайте да четете, за да научите повече за дървените пелети и как те ще Ви помогнат да спестите пари и да спасите околната среда.

Основна Информация За Дървените пелети.
darken pellleti

Пелетите са гориво за отопление, изработено от чисти, сгъстени стърготини. Те са изключително ефективни, лесни за употреба, възобновяеми и 100% натурални. Използването им значително намалява въглеродните емисии във въздуха.

Защо пелетите са толкова екологични?
zelen dom

Когато изгорите един тон дървени пелети, вие спестявате същото количество изкопаеми горива, както ако смените колата си с хибрид за цяла година! Пелетите са въглеродно неутрални, тъй като са направени от възобновяем дървен материал, и отделят по-малко въглеродни емисии от разлагащото се дърво. И понеже печките на пелети са много по-ефективни, вие получавате повече топлина за по-малко пари с по-малко ресурси … и това е добре и за околната среда!

Преминаване към Пелети
pecka na pelleti

Преминаването към дървени пелети е много по-лесно, отколкото си мислите! Монтажа е лесен. И можете лесно да намерите пелетна печка или камина, която да се побере във вашия дом, да е според бюджета Ви, и да отговаря на вашите очаквания!

Съхранение и Горене на Пелетите
paketi s pelleti

Повечето собственици на къщи използват около три тона пелети годишно за отопление на домовете си. Можете да складирате пелетите почти навсякъде – например вашият гараж, навес или мазе са страхотни места, за да поддържате пелетите покрити и сухи. След като започнете да ги горите, препоръчваме ежеседмични почиствания, за да поддържате печката или камината си работещи безпроблемно.

За Нашите Експерти

Bestepellets доставя само най-висококачествените дървени пелети директно във вашия дом. Гордеем се и с професионалното си обслужване на клиенти. Нашите Експерти ще ви помогнат да изберете правилните Пелети за дома Ви и те ще са с гарантирано качество. И така, какво чакате – разгледайте нашите пелети и преминете към по-екологично и икономично отопление още днес!